Nutricosmetics

Slaapt u genoeg, heeft u veel stress, eet u gezond, drinkt u genoeg water?

Het is direct aan uw gezicht af te lezen. Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Wij kunnen dit proces omkeren, zodat ons lichaam en onze huid zich kan richten op herstel en opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Nutricosmetics zijn ontwikkeld om uw huid en uw huidkwaliteit te ondersteunen.

Onze huid vernieuwd zich continu. Iedere 28 dagen hebben we een nieuwe huid die voortgekomen is vanuit het voedsel dat we tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare “grondstoffen” die we uit ons eten moeten halen. Helaas is dat geen eenvoudige opgave met alle tekorten in onze huidige voeding.

Nutricosmetics hebben wij nodig, niet om ons voedsel te vervangen maar als aanvulling op de tekorten in onze voeding, zodat ons lichaam en dus ook onze huid kan herstellen, verjongen en verbeteren.

Natuurlijke voedingssupplementen hebben bij consequent gebruik en de juiste behandelingen een krachtig anti-aging effect en zorgen voor een zichtbaar mooiere huid!

Resultaten van Nutricosmetics:
♥ Lossen huidproblemen op
♥ Verbeteren, verzorgen en verjongen uw huid
♥ Hydrateren uw huid
♥ Beschermen uw huid tegen zonbeschadigingen
♥ Geven uw huid extra bouwstoffen